Fleksibelt gummitastatur

Nu hvor Søren har skrevet om at putte et tastatur i opvaskemaskinen, kom jeg i tanke om, at jeg for nogle år siden har set et fleksibelt rubber tastatur. De er vandtætte, så de kan skylles med vand.

Jeg har lige checket det på nettet, og det viser sig at de kan endda gøres rent med Ajax! Det må lyde som sød musik til dem, der er bekymret over alle tastatur-bakterier.

De er også nemt at rulle sammen og tage med i tasken. Gummitastaturet kan fås som mini og i full size og i mange farver. En anden fordel er, at det er lydløst at skrive på. Så det kan være,  jeg skal skifte til sådan ét, fordi jeg er lidt træt al den larm, jeg laver, når jeg sidder og skriver.

USB-trådløs-fleksibel-keyboard.jpg
USB-fleksibel-blå-keyboard.jpg

1 kommentar

1 Martin Brødløs { 05.02.10 at 19:49 }

Det er korrekt hvad Petra skriver, de er vandtætte, lydløse og vaskbare. Dem der sælges hos Computer Mester findes desuden i mange forskellige størrelser, med eller uden indbygget mus eller touchpad, trådløse eller med USB kabel, og så er de både syre og base resistente, så de tåler skrappe kemikalier, og tåler f.eks. en afspritning for at desinficere tastaturerne. Computer Mester har desuden de vandtætte tastaturer med dansk tastaturlayout!