Indlæg fra — december 2008

Slim i tastaturet

cc_on_keyboard.jpg

I 24-timer var der i går en kort artikel om et nyt måde at rengøre tastaturet. Med slim. Produktet Cyberclean er en videreudvikling af legetøjsproduktet Slime, så konsistensen er velkendt for mange, skriver avisen.

Tanken er, at man tager en klat af den let klistrede substans, presser det ned over tasterne og på den måde tager snavs og baciller med, når det fjernes igen. Se video

Ifølge den schweiziske producent desinficerer substansen sig selv i en længere periode. Så snart det taber sin stærke gule farve, er det tid til et nyt – biologisk afbrydeligt – klat. Kan også bruges for (mobil)telefoner, printere og kopimaskiner.

Cyber Clean koster fra 25 kroner og kan fås i Computer City butikker.

Se også tidligere blogindlæg om beskidte kontorer

19. december 2008   2 kommentarer

Storrumslyde til hjemmekontoret

Hvis du arbejder i et stille hjemmekontor, er der nu hjælp at hente fra en amerikansk cd.

Cd’en Thriving Office indeholder lyde af stemmer, telefoner, tastaturer, og lignede. Kort sagt, lyde eventuelle kunder forventer at høre fra en etableret virksomhed. Det giver troværdighed, mener firmaet som står bag. Cd’en kan indstilles på forskellige ‘støjniveauer': ‘busy’ eller ‘very busy’.

Cd’en har fået overraskende gode anmeldelser fra store amerikanske medier og virksomheder, hvis medarbejdere har taget Cd’en i brug. En person fortæller at han får lavet mere, siden han bruger Cd’en.
Pris CD: 12,95 dollar. Download track: 5,95 dollar.

7. december 2008   Kommentarer lukket til Storrumslyde til hjemmekontoret

Børge Bisgaard har lært at sige pyt

bisgaard.jpg

Til sidst måtte han ringe og spørge sin kone, om han var på vej på arbejde eller på vej hjem. Så blev han sygemeldt et halvt år. Nu har han lært at styre sine personlige ambitioner og sige pyt. Se indslag på jptv

6. december 2008   Kommentarer lukket til Børge Bisgaard har lært at sige pyt