Indlæg fra — august 2008

Kunstigt vindue til det mørke kontor

Den danske firma Servodan fra Sønderborg har udviklet verdens første kunstige vindue, som effektivt og realistisk kan simulere dagslys, skriver Ingeniøren.

Firmaet har sat en prototype af vinduet op i kontorets mørkeste hjørne og ifølge Ingeniørens reporter strømmer lyset ud ad det gedigne vindue, der både har aluprofiler, håndtag og persienner.

Er det det 21. århundredes teknologisk kitch eller et vidunderligt produkt, som kan give sommerlys på en grå vinterdag? Kommentarerne på Ingeniørens hjemmeside er delte.

27. august 2008   Kommentarer lukket til Kunstigt vindue til det mørke kontor

Rumrejse – blog om strategisk indretning

Jeg er blevet opmærksom på bloggen Strategisk indretning, som erhvervspsykolog Mads Lindholm skriver. Bloggen er knyttet an til hans forskningsprojekt “Strategisk indretning – om indretning som ledelsesværktøj i vidensvirksomheder”, som løber frem til 2010.

Mads Lindholm har blandt andet udgivet bogen Rumrejse – kontoret fra kasse til klub, som kan købes via hans hjemmeside.

27. august 2008   3 kommentarer

Larmende tastaturer

Støjende tastatur

Min kollega Petra, som sidder lige bag ved mig i vores åbne kontor, har været så betænksom at skifte sit larmende tastatur ud med et, som er knap så generende. Hurra for hende! Hun er en af hverdagens helte. Hun har en Dell-computer, og har fået et Quiet Keybord, som faktisk ikke kunne bestilles via Dells hjemmeside. Derfor måtte hun kontakte dem via telefon for at få fat i det. Prisen er 137,- + fragt.

Petra
Petra er en af hverdagens helte.

Selv har jeg et superdæmpet Mac-tastatur til 399,-, som – så vidt jeg ved – ikke overgås at noget andet tastetur, når det gælder om at være stille. Desværre passer det jo ikke til pc.

21. august 2008   Kommentarer lukket til Larmende tastaturer

Kontor i landskabet

Dette mobile kontor, som ligner en lidt firkantet udgave af et rumskib, er landet i München, hvor billedet er taget i august måned.

mobilkontor2.jpg

mobilkontor.jpg

Uploaded til Flickr af Detlef Schobert.

13. august 2008   Kommentarer lukket til Kontor i landskabet