Emne — Opførsel

Mødelokale med brændevæg

Hvis du og dine kolleger mangler et mødelokale i Århus, blev jeg gjort opmærksom på denne mulighed:

I Lynfabrikken er der dette lækre mødelokale til 10 personer, som er indrettet med en hel brændevæg. Det anderledes væg sørger ikke kun for en duft af skov og træ, men virker også lyddæmpende.
Mere info her

Lynfabrikken er kontorhotel, butik og kaffebar m.m. i en gammel fabriksbygning i midten af Århus. Kaffebaren er et af de bedste steder i byen for at arbejde!

untitled

27. marts 2009   Kommentarer lukket til Mødelokale med brændevæg

Er det omgangstonen alene?

Hver tredje kontoransat i private firmaer oplever en hård tone på jobbet. Det viser en undersøgelse som HK/Privat har lavet blandt 935 af fagforeningens medlemmer. Undersøgelsen viser også, at hver femte skifter job på grund af den hårde tone, skriver Politiken mandag.

Det lyder jo helt utroligt, at 20 procent af alle HK’erne skulle have skiftet job på grund af tonen. Det fremgår ikke af Politiken, hvor mange af de adspurgte der i det hele taget har skiftet job, og derfor kan man ikke se, om det fx er halvdelen af jobskiftene, der skyldes hård omgangstone og tallene findes sjovt nok heller ikke på HK/Privats hjemmeside (mandag 11.57).

13. oktober 2008   Kommentarer lukket til Er det omgangstonen alene?

Anstødeligt kontor

I går oplevede jeg den nye hollandske tv-serie ‘Toren C’ (Tårn C), skrevet og spillet af to kvinder.

Det er en surrealistisk komedie om det daglige arbejdsliv på kontoret, og alt hvad det kan indebære: Kollegialitet og venskab, men også mobning og absurde konflikter, hvor kollegaerne viser sig fra deres værste sider. Det fører til hysterisk grinagtige og pinlige situationer blandt kollegaer i kontortårnet C.

De to hollandske kvinder spiller næsten alle roller selv (i alt 80 forskellige ‘kontortyper’) sammen med enkelte gæste-skuespillere. De hollandske anmelderne har ikke været særligt begejstrede, nogle har endda kaldt serien for ‘skamløs’.

Jeg synes nu at programmet er meget underholdende, selvom jeg har set det med krumme tæer og rødmende kinder! Det er meget befriende at kvinderne spiller alle rollerne, også som mænd. For eksempel de altid sure og sexistiske portnere, som vogter kontortårnet.

21. september 2008   Kommentarer lukket til Anstødeligt kontor

Skyd din kollega!

For 499,- kan enhver kontorfunktionær forvandle kontorlandskabet til en højteknologisk krigsskueplads. Våbnet hedder USB MSN Missile Launcher og er et fjernstyret raketbatteri ladet med skumgummimissiler.

Missilerne kan ramme kolleger på fem-otte meters afstand men gør næppe mere skade end dens lavteknologiske forgænger, elastikken.

USB MSN Missile Launcher kan fjernstyres via MSN og et webcam, så kontorets frække dreng også kan lave lidt ravage fra hjemmearbejdspladsen.

med_msnmissile.jpg

15. september 2008   Kommentarer lukket til Skyd din kollega!

Stop! Jeg tænker

Sundhedskartellets a-kasse har investeret i 10 blinklys, som de omkring 40 medarbejdere kan hente og stille på deres skriveborde, hvis de meget nødigt vil forstyrres. Lysene bliver brugt, men ikke overvældende meget.

Blinklys

26. marts 2008   2 kommentarer